FC Utrecht – ADO Den Haag | Een verrassing op komst?

FC Utrecht is zeker niet aan een slechte reeks bezig, maar ADO is al weken constant aan het spelen. De Hagenees staat netjes derde. Wie trekt er aan het langste eind?

0
3196

Dat ADO Den Haag begon met een goal in de vijfde minuut was dan ook geen grote verrassing. Een nette goal opende de score.

Het spel ging vanaf dat moment redelijk gelijk op. Beide teams probeerde door te zetten. ADO wilde voor de afstand, en Lode voor FC Utrecht moest naar de goal zoeken.

Lode de Boo vond de gelijkmaker echter. Een knappe dribbel vanaf de linkerkant van het veld maakte de vrijheid in het midden, waarna er knap werd ingeschoten.

Was dat dan de ruststand? Zeker niet. ADO pakte direct de draad weer op en scoorde eigenlijk direct de 2-1.

De tweede helft begon stukken rustiger. De wedstrijd golfde van strafschopgebied naar strafschopgebied, maar kansen bleven uit.

Lode de Boo leek qua teamspel toch netter te spelen, en beloonde dat ook in de 65e minuut. Ribery wist na een lange aanval de gelijkmaker te zetten.

Het spel van Lode de Boo was bij tijden oogstrelend. Snel passspel was een genot om naar te kijken. FC Utrecht leek ADO vooral in het midden van de tweede helft echt weg te spelen, en dan speelt de nummer 11 van de E-Divisie de nummer 3 echt weg.

FC Utrecht pakt één punt tegen ADO, maar maakte aanspraak op meer. Eindstand: 2-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here