NEC – Heracles Almelo | Geen gelukkig Heracles, wel goed spel

Een kraker in de subtop, de nummer 8 tegen de nummer 5. Twee teams die drie punten nodig hebben om aansluiting te houden bij de echte top.

0
2697

Heracles begon de wedstrijd dominanter, en scoorde ook al snel. Een fantastische hakbal van de verdediging van NEC gaf vooral een goede assist op Neymar.

Dat Heracles daarna door een bug niet zijn eigen team kon wisselen kon Heraclied Bryan Hessing niet afleiden. Een knappe aanval na 16 minuten eindigde bij Messi, die goed intikte. Dat Messi goed warm had gelopen was te merken, want nog vijf minuten later en zijn tweede lag al in het netje. 3-0 in 21 minuten. Een afstraffing in komst?

Gelukkig vond NEC via een afstandsschot toch een doelpunt. Özil schoot hem strak in de rechterhoek. 3-1.

De kansen aan beide kanten bleven maar komen. Toch was de ruststand 3-1. Heracles-speler Bryan Hessing baalde flink, want niet kunnen wisselen zou nog een redelijk verschil in deze wedstrijd kunnen maken.

Een begrijpelijke frustratie, die ook echt in het spel doorwerkte. De spelers werden moe, en het spel werd slordig. Begrijpelijk was het dan ook dat NEC van Romano Jansen dominanter en dominanter werd.

Het was goed te zien dat het spel van Heracles ook veranderde. Iets vaker werd hard aan de noodrem getrokken, en aanvallen werden meestal met drie man afgewerkt.

Zo kon Bryan zijn voorsprong goed verdedigen. Met 1-3 floot de scheidsrechter af. Een knappe prestatie van Heracles, dat weinig geluk had vandaag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here