ESports is één van de snelst groeiende categoriën sports in de wereld. Toch komt ESports maar sporadisch in het nieuws. Daarom startten wij E-Sports Nederland. Een site waar op een open, gezellige en informatieve manier over E-Sports wordt geschreven. In het Nederlands, want dat is toch een tikje anders. Niet dat we onszelf niet verliezen in mooie Engelse termen en gezegdswijzen, maar dat mag je ons vergeven. Vinden wij.

  • Nieuws van vele ESports
  • Op een leuke, niet te serieuze manier geschreven
  • Als doel informeren, amuseren, activeren
  • Samen genieten van ‘Het schaken van nu’.

Contactdetails

Esportsnieuws.nl

Email: info@esportsnieuws.nl

Over ons

In principe zijn wij gewoon een groep vrienden die het leuk vonden een babbeltje te doen over ESports, en besloten een site te beginnen. Niet meer, niet minder.

Send us a message!

Wij zijn vooral op zoek naar mensen die ons een handje kunnen helpen met de ESports waar jij vindt dat wij te weinig over te schrijven. LoL, bijvoorbeeld. Een bredere site is goed voor iedereen. Tik jij een leuk stukje Nederlands en hou je van ESports, stuur rustig een mailtje naar ons emailadres.

LATEST POSTS

Vitesse – Sparta Rotterdam: wie maakt de minste fouten?

Paskie Rokus opent namens Vitesse direct het bal. Drie achtereenvolgende kansen in de openingsfase worden echter niet benut, ook dankzij puik optreden van Manuel...