AZ – Excelsior – Een ware kraker

0
3089

AZ – Excelsior kan je een ware kraker noemen. De nummer 4 tegen de nummer 2. Een wedstrijd waar dus van alles kan gebeuren.

AZ begon met vuur. Direct een gevaarlijke periode voor de man uit Alkmaar. Een bal op het aluminium redde Excelsior al na 5 minuten. Het AZ van Ndunu domineerde het eerste kwartier, schot na schot werd afgevuurd op het Rotterdamse doel.

Excelsior vocht zich zeker terug in het duel. Een bijzonder hectisch moment voor het doel van AZ toen binnenkant paal werd geschoten, en een halve scrimmage volgde.

The stakes were high, in het mooi Engels. Bij winst Excelsior namen ze een flinke afstand op de nummer drie. De taak voor AZ om dat te voorkomen.

De wedstrijd was strak. Beide spelers waren vooral bezig niet te verliezen. Pas rond minuut 50 opende de wedstrijd zich op na een flinke kans voor Danny Hazebroek in het Rotterdamse shirt.

Aristote Ndunu kon toch door het blok van Excelsior breken. Na een Rotterdamse corner counterde het team uit Alkmaar met Bale, waarna hij de bal langs de doelman kon schuiven.

Danny Hazebroek verloor nog niet in de E-Divisie, en we zagen al snel waarom. Ondanks dat Az vijf verdedigers neerzette speelde Excelsior fantastisch voetbal. Met goede dribbels, strak positiespel en een gecontroleerde verdediging speelde de Rotterdammer zo goed hij kon, maar het kon geen verschil maken. De wedstrijd eindigde met 1-0 voor Alkmaar. Belangrijke punten voor Aristote Ndunu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here