AZ – PEC Zwolle

Aristote Ndunu’s AZ neemt het op tegen het PEC Zwolle van Stefan Vellinga. Na zes speelrondes schelen de clubs logischerwijs nog niet al te veel. Het gat is vijf punten. Dat kunnen er acht worden, maar ook twee. Het is maar net wie er aan het langste eind trekt. Uit voorgaande wedstrijden zou de betere scorebordjournalist kunnen concluderen dat beide clubs ongeveer even vaak het doel weten te vinden, maar PEC Zwolle er net even iets meer tegen krijgt. Toch is dat te kort door de bocht. Vellinga nam het al op tegen de huidige nummers een (Ajax) en drie (ADO Den Haag), terwijl Ndunu daar nog niet tegen speelde. Kortom: het kan eigenlijk alle kanten op. Wie het weet mag het zeggen…

Feyenoord – PSV

Waar we beide clubs in de Eredivisie tot de traditionele top drie rekenen moeten we in de E-Divisie iets lager in de ranglijst kijken. Nu zullen de fans na zes wedstrijden vermoedelijk nog niet met witte zakdoekjes aan het zwaaien zijn, maar toch staat er wel wat op het spel in de ontmoeting tussen Quinten van der Most (Feyenoord) en Romal Abdi (PSV). Wie er gaat winnen? Moeilijk te zeggen. Het zal vermoedelijk van de details afhangen.

Ajax – Heracles Almelo

En dan is er deze wedstrijd nog. Het Heracles Almelo van Bryan Hessing neemt het op tegen het Ajax van Dani Hagebeuk. Nummer vijf tegen nummer een. Kan subtopper Heracles voor het eerste puntverlies van de Amsterdammers zorgen of is het aan het einde van de wedstrijd weer Hagebeuk die victorie kraait? Er is maar één manier om daar achter te komen… Afwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here