ADO – FC Twente

Je hoeft geen eSport expert te zijn om te zien dat FC Twente woensdag begint met een moeilijke pot. Jaimy van den Boogaard mag morgen tegen Mitchel Denkers, uitkomend voor ADO Den Haag, aantreden. De nummer 3 tegen de nummer 17. Waar FC Twente 6 keer scoorde en 18 doelpunten tegen kreeg loopt ADO op een nette 14-3. Jaimy kreeg tot nog toe de meeste doelpunten tegen in de E-Divisie. We gaan zien of zijn keeper morgen wel klaarstaat.

 FC Groningen – FC Utrecht

Voor deze wedstrijd mag je een tikje lager in de competitietabel. De nummer 13 en nummer 15 van de competitie hebben beiden nog zeker wat punten te pakken. FC Groningen scoorde in totaal 3 keer, en kreeg 5 tegen. Met iets meer effectiviteit voor de goal kan Absalom Warkor ver komen. FC Utrehct krijgt vooral veel doelpunten tegen. 14, tot nog toe. Lode de Boo mag zich vooral gaan concentreren op defensie.

Excelsior – Willem II

Ik vroeg zojuist de webmaster of ik de beschrijving van ADO – FC Twente mocht kopiëren, maar dat is helaas geen optie. De twee ploegen staan mijlenver van elkaar en Excelsior speelt morgen vooral om geen punten te verliezen in de concurrentiestrijd. Willem II gaat zijn uiterste best moeten doen om geen doelpunten tegen te krijgen. Daniel Kuipers kreeg in het shirt van de voetbalclub uit Tilburg 16 goals tegen. Werkpuntje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here