FC Groningen – FC Utrecht: “Schijtpot.”

0
2057

We gaan naar de nummer 13 tegen de nummer 15 van de Eredivisie.

FC Utrecht begon erg sterk met direct een kopbal op de goal na 4 minuten spel. Direct na 9 minuten spel moest Neuer in het shirt van FC Twente direct al redden. We hebben het niet vaak gezien, maar Robben in het shirt van FC Utrecht leek het goed te doen.

Groningen leek langzaam dominanter te worden naarmate de wedstrijd vorderde. Absalom stond verdedigend (natuurlijk) weer als een huis. Na 45 minuten was het oordeel van FC Utrecht speler Lode de Boo simpel: “SCHIJTPOT.”

Het grootste nieuws leek te worden dat de spelers voor het eerst met Xbox speelden, en dat de controller van Absaloms FC Groningen kapot ging. Toch komt FC Groningen een paar minuten later met groter nieuws. Na een strakke actie scoorde Vidal de 1-0.

FC Utrecht antwoordt niet veel later na een bijzonder strakke combinatie knap met de 1-1. De combinatie wordt vanaf de zestien hard de goal in gejast.

Vidal scoort daarna nogmaals, maar nu in een ander shirt. Alweer weet Lode de Boo op een prachtige manier het net te vinden. In de laatste minuut komt Groningen nog 1 tegen 1 voor de goal, maar een prachtige sliding haalde de Groninger dromen snel onderuit. Verdwaasd keek Absalom Warkor naar zijn linkerkant, waar de winst al bijna werd gevierd. De wedstrijd eindigt met een nette 1-2 voor FC Utrecht. Enerverend was het niet, maar mooie doelpunten zagen we wel. En daar moeten we het maar mee doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here