Go Ahead Eagles – PSV: kelderkraker

Go Ahead Eagles tegen PSV betekent een duel in de onderste regionen van de E-Divisie. Wie wint dit onvervalste zespuntenduel?

0
3553

Het begin van de wedstrijd is duidelijk voor Ian ter Schuur van Go Ahead Eagles. In de eerste vijftien minuten zijn er zeker vier kansen voor hem te noteren. En die laatste kans gaat er nog in ook. Door een kopbal wordt de keeper van PSV uiteindelijk gepasseerd.

Ook daarna heeft Romal Abdi weinig in te brengen. Tot hij in de zesentwintigste minuut ineens vrij voor de keeper komt. Abdi twijfelt niet, drukt af, en het staat weer gelijk.

Ook daarna weet hekkensluiter Ter Schuur het prima op te pakken. Met nog twee grote gemiste kansen maakt Go Ahead Eagles zeker indruk. Toch staat het als beide teams de kleedkamers opzoeken voor de thee nog altijd maar 1 – 1.

Romal Abdi weet na rust wel de kansen af te maken. Als de 1 – 2 er uiteindelijk in gaat voelen de fans van Go Ahead Eagles het eigenlijk al aankomen. De Deventenaren doen zeker hun best, maar het mag uiteindelijk niet baten. Opnieuw geen overwinning voor Ian ter Schuur. En weet Abdi vanaf nu het tij te keren? De tijd zal het leren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here