Go Ahead Eagles – Vitesse: Eindelijk van de laatste plaats?

0
1433

Go Ahead Eagles heeft vandaag vooral zichzelf te verslaan. De nummer laatst van de E-Divisie moet nu echt punten gaan pakken. Ian ter Schuur begon echter al niet overtuigend. Paskie Rokus pakte al snel met knappe combinaties een knap schot op doel. Het zei genoeg over wat de wedstrijd verder zou brengen.

Vitesse maakte er vanaf dat punt een schiettent van. Schot naar schot werd afgevuurd op het doel van Neuer in het shirt van de Eagles.

Als er na 22 minuten de paal en de lat al zijn geraakt is het vooral afvragen wanneer het eerste doelpunt valt. Het antwoord op die vraag werd snel gegeven. Minuut 30. Een passje naar het midden was genoeg voor het verschil.

De Eagles kwamen daarna naar voren, maar toen kwam er een lullig minuutje aan voor de Eagles. Een simpel gegeven penalty werd gepakt door Neuer, maar de rebound wordt erin getikt. Met 0-2 voor de rust werd het een lastig verhaal voor de man die drie keer scoordein de E-Divisie.

Waren de Eagles echt kansloos? Zeker niet. Redelijk wat balletjes moesten gered worden en er kleine offensieven worden opgebouwd.

Toch konden de Eagles nooit echt druk opbouwen. Counters werden rommelig uitgespeeld en vele foutjes ontsierden het spel.

Zo eindigde het spel met een vlakke 0-2. Een relatief simpele overwinning voor Paskie Rokus. Ian ter Schuur heeft nog grote stappen te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here