NEC – Sparta: 1 punt verschil?

0
1132

De twee spelers die voor de wedstrijd maar één punt naast elkaar staan begonnen zoals je verwacht met zo’n tussenstand. Beide ploegen waren hard aan het werk en

Fellaini brak echter de score voor NEC. Hij kopte hard raak, waarna NEC met 1-0 voorstond. Bijna direct daarna scoorde Gareth Bale vanuit een goede combinatie de 1-1. Het spelbeeld waar de spelers mee begonnen zette zich door tot de rust. Beide spelers hadden genoeg kansen. Een attractieve wedstrijd kon je het zeker noemen.

Romano Jansen kon echter de ban breken. Na een aanval waar er bijna door de verdedigers heen gelopen leek te worden valt de bal in het netje. 2-1. Waar Sparta daarna aanzette leken de grootste kansen voor NEC te zijn. Met hun creatieve en snelle counters waren er genoeg kansen aan de kant van Romano Jansen. NEC leek zelfs nog te gaan scoren via een eigen doelpunt van Sparta-zijde, maar die bal kon van de lijn worden gehaald. Zo eindigde de wedstrijd met 2-1. Een belangrijke winst van NEC, die met 3 punten de klim kunnen inzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here