sc Heerenveen – Go Ahead Eagles; Een beetje pech

0
983

Het is geen geheim dat Ian ter Schuur het lastig heeft in de E-Divisie. De man het het shirt van Go Ahead Eagles pakte nog geen punten en scoorde drie keer.

Toch begon Eagles direct met vuur. Na 3 minuten was het eerste gevaar van Deventer. Toch opende Agüero na 7 minuten de score voor sc Heerenveen. Na een strakke rush langs de zijkant werd de bal in de zestien gelegd, waarna er vrij gemakkelijk gescored kon worden.

De Eagles moesten daarna vuur brengen, maar Krist stond degelijk en rustig te voetballen. Kansloos was Ian echter niet. Rond de 20e minuut speelde hij vooral degelijk, en kwam hij tweemaal dichtbij een doelpunt. De druk van de Eagles werd flink opgevoerd. Heerenveen kwam eigenlijk nauwelijks van de eigen helft af, maar als dat gebeurde was het gevaar direct daar. De Eagles kwamen met meer en meer kansen, maar de ruststand bleek 1-0.

De tweede helft kreeg Heerenveen eindelijk weer grip op de wedstrijd. De tweede helft ging een stuk meer gelijk op. Gescoord werd er niet meer, de drie punten blijven in Friesland. Ian verdiende vandaag meer. Zoals hij zelf meldde: “Een beetje pech.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here