Sparta – Feyenoord – Een Rotterdams onderonsje

0
2919

De Rotterdamse derby, niet de meest actieve derby van Nederland, maar het blijft een leuke wedstrijd.

De commentator was nog niet met zijn opening klaar en Feyenoord scoort al. Ronaldo in het Feyenoord shirt wist na een goede actie het net te vinden.

Feyenoord bleek de dominante partij te worden. Met schoten van de 30 meter deed Sparta er alles aan om op in de buurt te komen, maar Feyenoord speelde gewoon sterker.

Het gesprek van de dag ging echter geeneens over het spel zelf, maar over de bal. Er werd vandaag met een zwarte bal gespeeld, en zelfs de E-Divisie zelf in de Twitch chat gaf aan dat het bijzonder irritant was. Gelukkig wordt dat snel verbannen. Vanaf de redactie: Thanks E-Divisie.

Ook in de tweede helft kon Sparta geen vuist maken. Feyenoord maakt kans na kans. Wie maakte echter het tweede doelpunt? SP-AR-TA. De club met het mooiste clublied van Nederland kwam na een counter één op één. De Feyenoordse keeper kwam uit, en een stiftje maakte het verschil. Een onverwachte score bij de Rotterdamse derby.

Gaat de nummer 15 punten pakken tegen de nummer 7 van de E-Divisie? Beide spelers gingen vol voor de winst, en Feyenoord kwam meermaals nog dichtbij de goal.

In de 88e minuut maakte George Best een prachtige goal van de tweede lijn. Het winkelhaakje werd gevonden. In welk shirt speelde Best? Feyenoord.

Sparta kwam dichtbij, maar met de finish in het oog konden ze de vuist niet maken. Feyenoord mag drie punten bijschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here