Tijdens de eerste minuten van de kraker in de kelder ging het spel heen en weer. FC Twente opende in de veertiende minuut de score na een sublieme pass op Kluivert, tot blijdschap van Jaimy van den Boogaard. Hierna was het spel duidelijk voor de Tukkers. Toch weet Willem II dapper stand te houden, waarna het team onder leiding van Daniel Kuipers na 33 minuten de gelijkmaker scoort.

Vlak na rust weet Kuipers zelfs het volgende doelpunt te maken. Via de hak van een speler van de rode armada ging de bal er uiteindelijk in, iets waar Kuipers absoluut niet om zal mopperen. En ook na het doelpunt zijn de grootste kansen voor de Brabantse formatie. Willem II verzuimt de kansen echter af te maken.

In de laatste twintig minuten lijkt dit ook het geval voor het FC Twente van Jaimy van den Boogaard. De kansen stapelen zich op, maar geen van de kansen gaat erin. Tot in de absolute slotfase er nog een corner komt voor FC Twente. Keeper Neuer gaat mee naar voren, krijgt de bal en weet ‘m erin te krijgen! Wat een sensatie! 2-2!

Beide teams schieten niet veel op met deze uitslag, maar daar zullen de neutrale kijkers niet om malen. Wat een wedstrijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here